Nammu Workshops

– GRATIS KURSUS – Lørdag d. 23. september 2023 kl. 11-15

NAMMU BIRTH VOICE

Fødselsforberedende kursus med fødselsterapeut Nanna Lysholt Hansen

Med stemmen som værktøj vil vi undersøge hvordan lyde kan virke forløsende og beroligende, og hvordan lydmeditation kan lindre og opløse smerte. Åndedrættet er et meget vigtigt anker under en fødsel, og det at sætte lyd på åndedrættet kan støtte dig i at holde fokus. 

På kurset vil vi -gennem en række øvelser med krop, åndedræt og brug af stemmen- arbejde med at:

-styrke og støtte dit nærvær

-forløse anspændthed

-bevare og centrere dit fokus i udfordrende situationer

-grounding, lydhørhed og intuition 

alt sammen noget vi får brug for under særligt fysisk og mentalt udfordrende omstændigheder såsom en fødsel: Du kan bruge smertelindrene sang under veerne og lydmeditation i pauserne. Gennem din stemme skaber du dit eget personlige rum, hvor du kan udtrykke din styrke, din følsomhed og dit (fødsels)mod.

Du kan deltage uanset hvilken graviditetsuge du er i. 

Du behøver ikke kunne synge for at deltage, det er lydmeditation, vibrationer og din personlige intuitive klang/lyd/stemme i et ”nu og her” vi arbejder med. 

Nammu Birth Voice afholdes i en lille gruppe. Der er meget begrænsede pladser så skynd dig at tilmelde dig hvis du vil være med.

Dato:  Lørdag d. 23. september 2023 kl. 11-15

Sted: Collega, Flensborggade 57, 1669 Copenhagen V  

Tilmelding: E: nammubirth@gmail.com / T: 60329184

Pris: GRATIS (Workshoppen er en del af et større forskningsprojekt om stemmen og moderskab. Nanna Lysholt Hansen vil præsentere og demonstrere hendes funktionelle skulpturer til akupressur, aromaterapi, oxytocinstimulering til brug ved graviditet, fødselsmodning og fødsel.)

Nammu Birth Performance

Bliv mentalt og fysisk klar til fødsel med 1:1 personlig performance træning

1 time: 750,- kr / 3 sessioner a 2 timer: 3.900 kr.

Vi laver kropslige og mentale øvelser for at fremme din opmærksomhed på din krop og dine sanser; at være i din krop i et “nu og her”. Jeg vil komme til at udfordre dig fysisk og mentalt således at du styrkes kropsligt og mentalt på din fleksibilitet og udholdenhed, og du lærer at føle dig tryg og hvile i dig selv, også i udfordrende situationer. Træningen kan foregå i dit eget hjem, i naturen eller andre steder, der giver mening for dig. Mine øvelser er baseret på 20 års erfaring med performancekunst, hvor jeg bruger min egen krop til at undersøge relationer mellem krop, arkitektur og stemme. Til øvelserne henter jeg megen inspiration i yoga, Qi Gong, Mindful Movement og brug af stemme. 

Nammu Birth Performance Workshop

For små grupper (op til 8). Kontakt mig fore mere information.

Fødselsforberedelse, single session

1.500,- kr

2 timer i trygge rammer i jeres eget hjem. Vi gennemgår fødselsforløbet ud fra din situation, dine tanker og ønsker. Din partner får redskaber til at kunne støtte dig praktisk, fysisk og mentalt under fødslen.

Det er aldrig for tidligt at starte på fødselsforberedelse, det skal være når det passer dig og når du føler dig klar. Det er først for sent at begynde at forberede dig på fødslen når du går i fødsel 

DIN Fødselsforberedelse

3 sessioner a 2 timer: 3.900 kr.

DIN fødselsforberedelse er et individuelt forløb, hvor vi gennem samtale og fysiske øvelser forbereder dig fysisk og mentalt på din fødsel. Din fødselspartner får redskaber til at kunne støtte dig under fødslen. DIN fødselsforberedelse forgår i trygge rammer i dit eget hjem. Selv hvis du skal føde på et hospital, anbefaler hospitalet at man bliver i sit eget hjem så længe som muligt. Derfor giver det rigtig god mening at fødselsforberedelsen også foregår her. Du vil modtage mine lydfiler med øvelser til visualisering, åndedræt og afslapning.