ydelser & priser

DOULA FORLØB

Da det er afgørende, at du føler en god kemi med din doula tilbyder jeg, at vi mødes til en uforpligtende samtale, inden du beslutter dig for et af mine doula-forløb.

Udover mine sammensatte doula-forløb tilbyder jeg også enkeltydelser. Se nedenunder.

Doula BASIC

1 indledende samtale

4 besøg i dit hjem a 1 ½ -2 timer (3x Fødselsforberedelse + 1x efterfødselssamtale )

Fødselsforberedelse 1:1

Doula til din fødsel

Telefonkontakt i tiden op til din fødsel. Jeg er tilgængelig 24/7 i fire uger (2 uger før termin og 2 uger efter termin). Jeg kommer med kort varsel og bliver hele fødslen igennem.

Post-partum visit

11.500 kr -10.000 kr (tilbud gælder ved booking i marts 2021)

Doula PLUS

1 indledende samtale

6 besøg i dit hjem a 1 ½ -2 timer (4-5 x Fødselsforberedelse + 1-2 x efterfødselssamtale)

Fødselsforberedelse 1:1

Rebozo massage, Argan massage (under COVID19 guider jeg din partner i massage, akupressur og rebozo og/eller erstatter med guidede meditationer/gravidyoga.

Samtale om parforhold (parterapi, forberedelse til nyt liv med baby, forældreskab, familiedannelse) / extra post-partum visit

Doula til din fødsel

Telefonkontakt i tiden op til din fødsel. Jeg er tilgængelig 24/7 i fire uger (2 uger før termin og 2 uger efter termin). Jeg kommer med kort varsel og bliver hele fødslen igennem.

Post-partum visit

13.500 kr -12.000 kr (tilbud gælder ved booking i marts 2021)

Doula FOTO

1 indledende samtale

Fødselsforberedelse 1:1

5 besøg i dit hjem a 1 ½ -2 timer (4 x Fødselsforberedelse + 1 x efterfødselssamtale)

Doula til din fødsel

Telefonkontakt i tiden op til din fødsel. Jeg er tilgængelig 24/7 i fire uger (2 uger før termin og 2 uger efter termin). Jeg kommer med kort varsel og bliver hele fødslen igennem.

Gravid fotografi ca. 1 måned før termin, 15 digitale billeder i høj opløsning

Fødselsfotografi, 50 digitale billeder i høj opløsning

Post-partum visit

15.500 kr-14.000 kr (tilbud gælder ved booking i marts 2021)

Er du studerende, eneforsørger, eller af andre årsager står i en økonomisk presset situation hvor husindkomsten er lav, tilbyder jeg min doula assistance til en reduceret pris. Kontakt mig for mere info.

ANDRE YDELSER

Fødselfotografi: 10.000 kr

Prisen er inklusiv et forberedende møde i dit hjem, hvor også din partner/fødselshjælper er tilstede. Jeg står til rådighed i 4 uger 24/7 (to uger før termin og frem til din fødsel). Jeg kommer med kort varsel og bliver hele fødslen igennem. Jeg medbringer mit eget professionelle udstyr og du vil 4-8 uger efter fødslen modtage 50 digitale billeder i høj opløsning. COVID-19: I øjeblikket må man kun have 1 pårørende med på hospitalet. Vær opmærksom på at meget af fødslen foregår hjemme, og at det er i jeres eget hjem at i kan få taget nogle smukke billeder af denne unikke begivenhed hvor i er på vej til at blive familie.

Graviditetsfotografering, 15 digitale billeder i højopløsning : : 1.500 kr – 1.200 kr (tilbud gælder ved booking i marts 2021)

Nyfødt & mor fotografering, 15 digitale billeder i højopløsning: 2.500 kr

Doula til din fødsel: 9.500 kr

Prisen er inklusiv et forberedende møde i dit hjem. Jeg står til rådighed i 4 uger 24/7 (to uger før termin og frem til din fødsel). Jeg kommer med kort varsel og bliver hele fødslen igennem. COVID-19: I øjeblikket må man kun have 1 pårørende med på hospitalet. Vær opmærksom på at meget af fødslen foregår hjemme, og at en fødselsterapeut/doula kan være til stor støtte og gavn for parret i denne fase af fødslen, og hjælpe jer sikkert afsted til hospitalet når tiden er inde.

DIN fødselsforberedelse: 4 sessioner a 1 ½ time eller 2 sessioner a 3 timer:  4.500 kr – 3.800 kr. (tilbud gælder ved booking i marts 2021)

DIN fødselsforberedelse er et individuelt forløb, hvor vi gennem samtale og fysiske øvelser forbereder dig fysisk og mentalt på din fødsel.

Rebozo massage, 60 minutter:550 kr  – 400 kr (tilbud gælder ved booking i februar-marts 2021) COVID-19: Jeg instruerer og guider dig og din fødselspartner i rebozo teknikker som i kan bruge under graviditeten og i fødslen

Rebozo er en massageform, hvor man bruger et sjal eller tørklæde til at svøbe den gravide og udføre vuggende bevægelser og stræk, som skaber balance og energi-flow hos den gravide. Rebozo-massagen kan løsne op for følelsesmæssige blokeringer og forebygger spændinger ved at muskulaturen i kernen af den gravides krop, og bækken bliver afspændt i dybden. Massagen øger blodgennemstrømningen og beroliger nervesystemet. Man øger og genskaber balancen gennem bevægelse. For det ufødte barn er det blid vandmassage, når fostervandet bliver sat i svingninger og bevæger sig omkring den spæde krop. Det stimulerer også den gravides barn til at lægge sig i en optimal stilling til fødslen. Under fødslen kan rebozo-massagen også bruges til at stimulere veer, og som naturlig smertelindring. 

Argan massage, 60 minutter:550 kr  – 400 kr (tilbud gælder ved booking i marts 2021) COVID-19: Jeg instruerer og guider dig og din fødselspartner i massage og akupressur teknikker som i kan bruge under graviditeten og i fødslen.

Blid og afslappende massage med marrokansk argan olie, som har en beroligende og blødgørende effekt. Argan olie indeholder antioxidanter, vitaminer og fedtsyrer,  som kan forebygge hudens aldring og strækmærker.

Fødselsterapeutsamtale (fødselsplan/efterfødselssamtale): 75 minutter, 700 kr– 400 kr (tilbud gælder ved booking i marts 2021)

Post-Partum Doula: 75 minutter, 700 kr

Besøg i dit hjem med samtale om alt, hvad der rører sig i dig som nybagt mor, ammesupport samt hjælp til praktiske gøremål.

Oxitocin pakken: 3×90 minutter: 2.000 kr

3 behandlinger med rebozo massage, argan massage og fødselsterapeutsamtale om det, der rører sig i dig som kommende mor/nyfødt mor

Akut Doula: 6.000 kr

Hvis du i situationen hvor du går i fødsel alligevel føler at du har brug for doula support er du velkommen til at ringe til mig. Hvis det er muligt for mig smider jeg alt jeg har i hænderne for at være der for dig. Denne ydelse tilbydes kun hvis vi kender hinanden i forvejen f.eks gennem fødselsforberedelse, gravidfoto, fødselsterapeutsamtale eller rebozo-massage.

Alle ydelser finder som udgangspunkt sted i dit hjem.
Enkeltydelserne kan sammensættes efter behov. Ring til mig hvis du har spørgsmål og/eller særlige ønsker

Nammu Birth Circle: 1 time, 80 kr

Lørdags-workshop i Søndermarken for 5-7 deltagere. Følg Nammu Birth på facebook for mere information og datoer.