ydelser & priser

Alle ydelser foregår enten hos mig i Valby eller hjemme hos dig (hovedstadsområdet)

Nammu Birth Circle

60 minutter, 80,- kr / klippekort 6 gange: 400,- kr

Workshop med fødselsforberedende øvelser i lille gruppe. Jeg guider i visualiseringsteknikker, bevægelse, stræk og afspænding med fokus på åndedræt og nærvær. Tilmelding via nammubirth@gmail.com Følg Nammu Birth på facebook 

Rebozo massage

60 minutter:  750,- kr

Rebozo er en massageform, hvor man bruger et sjal eller tørklæde til at svøbe den gravide og udføre vuggende bevægelser og stræk, som skaber balance og energi-flow hos den gravide. Rebozo-massagen kan løsne op for følelsesmæssige blokeringer og forebygger spændinger ved at muskulaturen i kernen af den gravides krop, og bækken bliver afspændt i dybden. Massagen øger blodgennemstrømningen og beroliger nervesystemet. Man øger og genskaber balancen gennem bevægelse. For det ufødte barn er det blid vandmassage, når fostervandet bliver sat i svingninger og bevæger sig omkring den spæde krop. Det stimulerer også den gravides barn til at lægge sig i en optimal stilling til fødslen.

Gravid massage

60 minutter, inkl. fodbad: 550,- kr

‘Mothering the Mother’. Blid og afslappende massage med Nammu Mother Oil, som har en beroligende og blødgørende effekt. Nammu Mother Oil indeholder antioxidanter, vitaminer og fedtsyrer,  som kan forebygge hudens aldring og strækmærker. Massagen er nænsom og langsom med blide strøg, der fremmer oxytocin og velvære. Behandlingen vil give dig en dybere og roligere søvn. Regelmæssig gravid-massage reducerer stress-niveauet, og er med til at hæve din smertetærskel idet du vedligeholder din oxytocin-produktion.

Behandlingen kan også udføres som post-partum massage, en særlig treat til den nybagte mor. Fordi hun fortjener det <3

Fødselsterapeutsamtale

75 minutter, 750,- kr

Samtaleterapi ved sårbar graviditet og efterfødselsreaktioner.

Er der noget du har brug for at få snakket igennem med hensyn til din graviditet og din kommende fødsel? Er du blevet overvældet af tanker og følelser som nybagt mor? Eller har du brug for en efterfødselssamtale med fokus på din oplevelse af hele dit fødselsforløb? Jeg støtter dig også i tanker og følelser omkring parforhold, forældreskab og familiedannelse samt følelsesmæssig stresshåndtering og fødselsangst.

Nammu Birth Performance

Bliv mentalt og fysisk klar til fødsel med 1:1 personlig performance træning

75 minutter: 750,- kr / klippekort på 3 sessioner: 2.000,- kr

Vi laver kropslige og mentale øvelser for at fremme din opmærksomhed på din krop og dine sanser; at være i din krop i et “nu og her”. Jeg vil komme til at udfordre dig fysisk og mentalt således at du styrkes kropsligt og mentalt på din fleksibilitet og udholdenhed, og du lærer at føle dig tryg og hvile i dig selv, også i udfordrende situationer. Træningen kan foregå i dit eget hjem, i naturen eller andre steder, der giver mening for dig. Mine øvelser er baseret på 20 års erfaring med performancekunst, hvor jeg bruger min egen krop til at undersøge relationer mellem krop, arkitektur og stemme. Til øvelserne henter jeg megen inspiration i yoga, Qi Gong, Mindful Movement og brug af stemme. 

Fødselsmodning

90 minutter, inkl. fodbad: 750,- kr

‘Mothering the Mother’. Hjælp fødslen naturligt på vej. Behandlingen indeholder en indledende samtale og derefter fødselsmodnende rebozo, akupressur på fødder og underben, gravid-massage og aromaterapi. Altsammen med fokus på at fremme oxytocin, som er det hormon der hjælper din fødsel igang og som kan hæve din smertetærskel under fødslen. (fra uge 37+0)

Behandlingen kan også udføres som fertilitets-booster. Afspænding, ro, tryghed og velvære giver kroppen gode oplevelser og hjælper hormonbalancen til at normaliseres. Hvis mængden af stresshormoner i blodet konstant er for højt påvirker det fertiliteten. Samtaleterapi, fertilitetsmassage, rebozo og akupressur kan muligvis fremme dine chancer for en blivende graviditet.

Oxytocin pakken

3×90 minutter, 1.950,- kr

‘Mothering the Mother’ med Nammu Mother Salt/scrubs/oils. 3 behandlinger med fodbad, fodmassage, rebozo, massage og/eller fødselsterapeutsamtale om det, der rører sig i dig som kommende mor/nyfødt mor. Anbefales som fødselsmodning (fra uge 37), post-partum velvære treat til kvinden, der lige er blevet mor, og som fertilitets-booster til kvinden, som er på vej til at blive gravid.

Graviditetsfotografering

fra 1.875,- kr

Fotograferingen kan finde sted i dit eget hjem, i mit atelier i Valby, eller ude i naturen efter aftale. Foto sessionen varer ca 1 time og du vil efterfølgende modtage 5 digitale billeder i høj opløsning (Sort/hvid + farver). Jeg anbefaler gravidfotografering i graviditetsuge 31-35.

Fødselsforberedelse, single session

1.500,- kr

2 timer i trygge rammer i jeres eget hjem. Vi gennemgår fødselsforløbet ud fra din situation, dine tanker og ønsker. Din partner får redskaber til at kunne støtte dig praktisk, fysisk og mentalt under fødslen.

DIN Fødselsforberedelse

3 sessioner a 2 timer: 3.900 kr.

DIN fødselsforberedelse er et individuelt forløb, hvor vi gennem samtale og fysiske øvelser forbereder dig fysisk og mentalt på din fødsel. Din fødselspartner får redskaber til at kunne støtte dig under fødslen. DIN fødselsforberedelse forgår i trygge rammer i dit eget hjem. Selv hvis du skal føde på et hospital, anbefaler hospitalet at man bliver i sit eget hjem så længe som muligt. Derfor giver det rigtig god mening at fødselsforberedelsen også foregår her. Du vil modtage mine lydfiler med øvelser til visualisering, åndedræt og afslapning.

Doula til din fødsel

11.000,- kr

1 indledende samtale.

1 forberedende møde i dit hjem, hvor vi taler om dine ønsker og eventuelle bekymringer for fødslen. 

Jeg står til rådighed i 4 uger 24/7 (to uger før termin og frem til din fødsel).

Jeg kommer med kort varsel og bliver hele fødslen igennem.

Postpartum besøg i dit hjem, hvor vi snakker fødslen igennem.

Fødselsfotografi og nyfødtfotografi

14.000,- kr

Prisen er inklusiv et forberedende møde i dit hjem, hvor også din partner/fødselshjælper er tilstede. Jeg står til rådighed i 4 uger 24/7 (to uger før termin og frem til din fødsel). Jeg kommer med kort varsel og bliver hele fødslen igennem. Jeg medbringer mit eget professionelle udstyr og du vil 4-8 uger efter fødslen modtage 50-80 digitale billeder i høj opløsning.

Akut Doula

6.000,- kr

Hvis du i situationen hvor du går i fødsel alligevel føler at du har brug for doula support er du velkommen til at ringe til mig. Hvis det er muligt for mig smider jeg alt jeg har i hænderne for at være der for dig. Denne ydelse tilbydes kun hvis vi kender hinanden i forvejen f.eks gennem fødselsforberedelse, gravidfoto, fødselsterapeutsamtale, gravid-massage/rebozo-massage eller fødselsmodnende behandlling.

Postpartum rebozo lukning

1.500 kr

Postpartum lukning er et blidt ritual, hvor jeg bruger samtaleterapi og massage med naturens remedier til at rense og hele kvindens krop og sjæl. Jeg bruger dereftet rebozo- tørklæder til at svøbe den ‘nyfødte mor’ og udføre stræk, som ‘lukker’ kvindens krop efter fødslen. Sessionen varer ca 2,5 timer og inkluderer behandling med Nammu Mother Salt og Nammu Mother Scrub samt Nammu Mother Tea og Nammu Mother Rinse lavet specifikt til anledningen. Rebozolukning er en rituel handling hvor man hylder kvindens krop og markerer første gang efter fødslen, hvor hun får tid til at mærke sig selv og løsner sig en smule mere fra baby. Derfor skal der være en person du er tryg ved, der passer din nyfødte baby imens. Det kan være en fordel at have en partner med til at udføre ceremonien i samarbejde med mig; Det kan være din fødselspartner, medforælder, din bedste veninde, din søster, eller måske din mor. Jeg anbefaler rebozolukning ca 2-3 uger postpartum eller 40 dages postpartum, men det kan også sagtens være senere. En rebozo luknings ceremoni kan hele et gammelt fødselstraume.

NAMMU BIRTH FORLØB

Da det er afgørende, at du føler en god kemi med din doula tilbyder jeg, at vi mødes til en uforpligtende samtale, inden du beslutter dig for et af mine doula-forløb.

Doula forløb BASIC

1 indledende samtale

4 besøg i dit hjem a 1 ½ -2 timer (3x Fødselsforberedelse + 1x efterfødselssamtale )

3 sessioner DIN Fødselsforberedelse 1:1

Lydfiler med øvelser til visualisering, åndedræt og afspænding

4 uger doula on-call omkring termin

Telefonkontakt i tiden op til din fødsel. Jeg er tilgængelig 24/7 i fire uger (to uger før termin og frem til fødsel)). Jeg kommer med kort varsel og bliver hele fødslen igennem.

Doula til din fødsel

Post-partum visit (efterfødselssamtale og ammehjælp)

12.000,- kr

Doula forløb PLUS

1 indledende samtale

6 besøg i dit hjem a 1 ½ -2 timer (4-5 x Fødselsforberedelse + 1-2 x efterfødselssamtale)

3 sessioner DIN Fødselsforberedelse 1:1

Lydfiler med øvelser til visualisering, åndedræt og afspænding

Tilvælg to ud af følgende ydelser: Rebozomassage, gravidmassage, fødselsmodnende behandling med akupressur og aromaterapi, ekstra post-partum visit med rebozo lukning ritual, ekstra fødselsterapeut samtale

4 uger doula on-call omkring termin

Telefonkontakt i tiden op til din fødsel. Jeg er tilgængelig 24/7 i fire uger(to uger før termin og frem til fødsel). Jeg kommer med kort varsel og bliver hele fødslen igennem.

Doula til din fødsel

Post-partum visit (efterfødselssamtale og ammehjælp)

14.000,- kr

Doula forløb FOTO

1 indledende samtale

5 besøg i dit hjem a 1 ½ -2 timer (4 x Fødselsforberedelse + 1 x efterfødselssamtale)

3 sessioner, DIN Fødselsforberedelse 1:1

Lydfiler med øvelser til visualisering, åndedræt og afspænding

4 uger doula on-call omkring termin

Telefonkontakt i tiden op til din fødsel. Jeg er tilgængelig 24/7 i fire uger (to uger før termin og frem til fødsel). Jeg kommer med kort varsel og bliver hele fødslen igennem.

Doula til din fødsel

Gravid fotografi, 5 digitale billeder (BW+color, ready for print+ready for web= 20 redigerede digitale foto-filer)

Fødselsfotografi, jeg medbringer mit eget professionelle udstyr og du vil efterfølgende modtage ca. 50 digitale billeder i høj opløsning

Nyfødt fotografi, 3 digitale billeder (BW+color, ready for print+ready for web = 12 redigerede digitale foto-filer )

Post-partum visit (efterfødselssamtale og ammehjælp)

16.000,- kr