DIN fødselsforberedelse

DIN fødselsforberedelse er et individuelt forløb, hvor vi gennem samtale og fysiske øvelser forbereder dig fysisk og mentalt på din fødsel. To af sessionerne vil være med partner, hvor jeg introducerer jer for smertelindrende teknikker, og hvordan din partner kan støtte dig igennem hele fødselsforløbet. Forberedelsen vil finde sted i dit eget hjem.

Session 1: DIG

Hvem er du som menneske og som kvinde? Hvad er dine ønsker og bekymringer for fødslen? I dette første modul vil vi sammen lægge en plan for hvordan vi bedst kan klæde dig på til fødslen udfra den person du er.

Session 2: Fødslen A-Z (med partner)

Information om fødslens faser. Hvad kan i forvente jer af et fødselsforløb og hvordan håndterer i udfordringer undervejs? Jeg gennemgår fødslens faser og informerer jer om forskellige former for medicinsk og alternativ smertelindring. Udfra samtale omkring jeres tanker og eventuelle bekymringer snakker vi om hvordan i bedst kan forberede jer til fødslen.

Session 3: DIN krop DIN personlighed

Udfra vores samtale i session 1 laver vi praktiske og fysiske øvelser som er tilpasset dig fysisk og mentalt. Vi træner åndedrætsteknikker, visualiseringsteknikker, bevægelse og afspænding. Du lærer at lytte til din krop og din intuition og får redskaber til smertehåndtering så du kan opnå tillid, indre balance og ro i sindet og blive klar til fødsel.

Session 4: Fødselsklar (med partner)

Udfra samtalen i session 2 og erfaringer fra session 3 gennemgår vi praktiske øvelser i bevægelse, afspænding, åndedrætsfokus, berøring, massage og fødestillinger. Din partner får redskaber til at kunne støtte dig under fødslen. Vi taler også om familiedannelse og den første tid med baby

Pris: 4 sessioner a 1 ½ time eller 2 sessioner a 3 timer:  4.500 kr – 3.800 kr. (tilbud gælder ved booking i januar-februar 2021)

Se mine øvrige doula ydelser og priser her