Nammu Birth Photo

Graviditetsfotografering

fra 2.000,- kr

Fotograferingen kan finde sted i dit eget hjem, i mit atelier i Valby, eller ude i naturen efter aftale. Foto sessionen varer ca 1 time og du vil efterfølgende modtage 5 digitale billeder i høj opløsning. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra digitale billeder fra samme session (300,- kr. stk). Der kan tilkøbes sort/hvid eller sepia versioner af alle billederne (tillægsgebyr på 300 kr). Jeg anbefaler fotografering i graviditetsuge 31-35, men det kan også være før eller senere end det. Det er først for sent efter at du har født 🙂

Fødselsfotografi basic / plus (inkl. gravid og baby fotografi)

15.495,- kr / 17.495 kr

Prisen er inklusiv et forberedende møde i dit hjem, hvor også din partner/fødselshjælper er tilstede. Jeg står til rådighed i 4 uger 24/7 (uge 38-42).

Jeg kommer med kort varsel og bliver hele fødslen igennem, inklusiv ca 1-2 timers postpartum (nyfødt foto). Jeg medbringer mit eget professionelle lydløse udstyr og optager både billeder, video og lyd. Efter fødslen kommer jeg på hjemmebesøg med alt materialet på en harddisk. Billeder og video overleveres uredigeret. Der kan redigeres i billeder så et udvalg klargøres til print eller der kan redigeres en fødselsvideo. Pris efter omfang.

Fødselsfotografi Plus pakken indeholder gravidfotografi i hjemmet i forbindelse med vores forberedende møde samt nyfødt fotografi hjemme hos jer ca. 7 dage efter fødslen.

(NB. Prisen inkluderer at jeg rydder min kalender for at kunne være der for dig og rykke ud med kort varsel. I de fire uger jeg er on-call for dig opholder jeg mig max 1 times kørsel fra dit planlagte fødested, og du kan kontakte mig hvilken som helst tid på døgnet i perioden. Prisen er uden kørseltillæg i forbindelse med selve fødslen hvor det i nogle tilfælde kan blive nødvendigt med brug af taxa)

Akut Fødselsfotograf

8.500,- kr

Hvis du i situationen hvor du går i fødsel alligevel føler at du har brug for doula support / fødselsfotografi er du velkommen til at forsøge at ringe til mig. Hvis det er muligt for mig smider jeg alt jeg har i hænderne for at være der for dig. Denne ydelse tilbydes kun hvis vi kender hinanden i forvejen f.eks gennem fødselsforberedelse, gravidfoto, fødselsterapeutsamtale, gravid-massage/rebozo-massage eller fødselsmodnende behandlling.

(NB. Jeg prissætter ikke fødsler på timetakster. Hvis jeg blot er tilstede i et par timer af din fødsel så husk på at jeg til andre fødsler har arbejdet non-stop i 27 timer. Der vil i nogle tilfælde pålægges et kørseltillæg i forbindelse med selve fødslen hvor det i nogle tilfælde kan blive nødvendigt med brug af taxa. Der pålægges et transportgebyr på ydelser udenfor Hovedstadsområdet