gravidfoto & fødselsfotografi

Jeg tilbyder gravidfotografi, fødselsfotografi og doula FOTO forløb.

Fotografiet kan være en særlig gave til minde om den unikke begivenhed i livet en graviditet og fødsel er.

Det bliver mere og mere almindeligt at have en fødselsfotograf med til at dokumentere sit barns ankomst til verden. Begivenheden er for unik til at lade det op til tilfældigheder om billederne bliver taget eller ej.

Med en fødselsfotograf kan begge forældre være tilstede i selve fødslen – og begge forældre kan indgå på billederne af denne ‘once-in-a-lifetime’ rejse, hvor i hjælper jeres barn til verden.

Hvis man synes billeder er vigtige, men man samtidig føler at tilstedeværelsen af en professionel fotograf ved fødslen kan være grænseoverskridende, vil det være en god ide at kontakte en fødselsfotograf.

En fødselsfotograf er en kvinde, som selv har født og har erfaringer og viden omkring fødselssituationer, fotografiske situationer og billedbehandling.

En fødselsfotograf forbereder og forventningsafstemmer altid med den gravide/parret inden fødslen.

En fødselsfotograf arbejder diskret, uden at gå i vejen for fagligt personale, uden at overtræde personlige grænser. Situationsfornemmelse er den vigtigste egenskab hos en fødselsfotograf.

En fødselsfotograf medbringer sit eget professionelle lydløse, diskrete udstyr til opgaven.

Fotografier fra fødslen kan bruges til at gennemgå fødselsforløbet efterfølgende.

Graviditetsfotografering:

Fotograferingen kan finde sted i dit eget hjem, i mit atelier på Vestbanevej i Valby eller et andet sted efter aftale. Jeg anbefaler gravidfotografering ca 4-6 uger før terminsdato. Foto sessionen varer ca 1 time og du vil efterfølgende modtage 5 digitale billeder i høj opløsning. (Sort/hvid + farver samt klar til web).

Fødselsfotografering:

Vi afstemmer forventninger ved et forberedende møde i dit hjem, hvor også din fødselspartner er tilstede. Jeg står til rådighed i 4 uger 24/7 (to uger før termin og frem til din fødsel). Jeg kommer med kort varsel og bliver hele fødslen igennem. Jeg medbringer mit eget professionelle udstyr og du vil 4-8 uger efter fødslen modtage 50 digitale billeder i høj opløsning.