gravidfoto & fødselsfotografi

Fotografiet kan være en særlig gave til minde om den unikke begivenhed i livet en graviditet og fødsel er.

Jeg tilbyder gravidfotografi, fødselsfotografi og et særligt Doula FOTO Forløb, som også inkluderer nyfødt baby fotografi.

Jeg er uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og doula fra Fødselsterapeuten Aps. Jeg er medlem af Foreningen for Danske Fødselsfotografer, som har lavet en fin lille film om fødselsfotografi, som du kan se nederst på denne side.

Graviditetsfotografering

Jeg tilbyder gravidfotografi i dit eget hjem i København K, Vesterbro, Frederiksberg, Sydhavn, Valby, Hvidovre, Carlsberg, Nørrebro, Østerbro, Nordhavn og andre steder i hovedstadsområdet.

Gravidfotografi med mig er en fødselsforberedende aktivitet; Du giver opmærksomhed til din egen krop og jeg holder rum for dig. En gravidfotosession kan styrke tilknytningen til dit barn. Eller som en af mine klienter har udtalt: “Det var rart og afslappende, næsten som at have fået massage”.

Fødselsforberedende gravidfotografi i eget hjem giver god mening i forhold til at meget af fødslen højst sandsynligt kommer til at foregå her, med naturligt lys og i personlige omgivelser, men jeg tilbyder også gravidfoto på mit atelier i Valby, hvor der er mulighed for at eksperimentere med lys og opsætninger. Det kan også være at der er et særligt sted, måske i naturen, hvor du gerne vil forevige den tid, hvor baby bor og vokser inde i dig, og hvor i er på vej til at blive familie. Du er altid velkommen til at kontakt mig for en uforpligtende samtale, hvis du går og gør dig nogle tanker om at forevige den særlige tid.

Jeg anbefaler gravidfotografering i graviditetsuge 31-35 men det kan bestemt også være tidligere eller helt henne i graviditetsuge 38,39,40. Hos mig er gravidfotografering en kærlig og rolig fødselsforberende aktivitet, som styrker tilknytning til baby, dit fødselsmod, og måske – hvis baby også er klar – kan sessionen virke fødselsmodnende da du kommer helt ned i tempo.

Send kærlighed til din egen krop og din baby gennem gravidfotografi.

Fødselsfotografi

Det bliver mere og mere almindeligt at have en fødselsfotograf med til at dokumentere sit barns ankomst til verden. Begivenheden er for unik til at lade det op til tilfældigheder om billederne bliver taget eller ej.

Jeg tilbyder fødselsfotografi i dit eget hjem i København K, Vesterbro, Frederiksberg, Sydhavn, Valby, Hvidovre, Carlsberg, Nørrebro, Østerbro, Nordhavn og på alle hospitaler hovedstadsområdet. Vi aftaler indbyrdes hvornår din fødselsfotograf skal indfinde sig, det kan være hjemme eller på hospitalet, det er op til dig.

Med en fødselsfotograf kan begge forældre være tilstede i selve fødslen – og begge forældre kan indgå på billederne af denne ‘once-in-a-lifetime’ rejse, hvor i hjælper jeres barn til verden.

Hvis man synes billeder er vigtige, men man samtidig føler at tilstedeværelsen af en professionel fotograf ved fødslen kan være grænseoverskridende, vil det være en god ide at kontakte en fødselsfotograf.

En fødselsfotograf har erfaringer og viden omkring fødselssituationer, fotografiske situationer og billedbehandling.

En fødselsfotograf forbereder og forventningsafstemmer altid med den gravide/parret inden fødslen.

En fødselsfotograf arbejder diskret, uden at gå i vejen for fagligt personale, uden at overtræde personlige grænser. Situationsfornemmelse er den vigtigste egenskab hos en fødselsfotograf.

En fødselsfotograf medbringer sit eget professionelle lydløse, diskrete udstyr til opgaven.

Jeg er uddannet billedkunstner på Det Kongelige Danske Kunstakademi, doula hos Fødselsterapeuten, og så er jeg medlem af Foteningen Danske Fødselsfotografer (Se filmen nederst på denne side)

Jeg tilbyder fødselsfotografi i dit eget hjem i København K, Valby, Frederiksberg, Vesterbro, Hvidovre, Sydhavn, Nørrebro, Vanløse, Østerbro, Amager, Nordhavn, og på hospitaler Hovedstadsområdet.

Jeg kommer med kort varsel og bliver hele fødslen igennem, inklusiv ca 1-2 timers postpartum (nyfødt foto). Jeg medbringer mit eget professionelle lydløse udstyr og optager både billeder, video og lyd. Efter fødslen kommer jeg på hjemmebesøg med alt materialet på en harddisk. Billeder og video overleveres uredigeret. Der kan redigeres i billeder så et udvalg klargøres til print eller der kan redigeres en fødselsvideo. Pris efter omfang.

Fotografier fra fødslen kan bruges til at gennemgå fødselsforløbet efterfølgende.

“We would definitely recommend to hire Nanna as your pregnancy photographer & birth photographer. It is worth having beautiful pictures of this unique time. It’s easy to overlook or underestimate its future value”.

(Lisa & Nikos, Copenhagen, May 2021)

En tidligere klient fortæller:

“Jeg fortæller ofte om min oplevelse af fordelene ved at have en kombineret doula/fødselsfotograf med til fødslen, men jeg oplever, at flere har lidt svært ved at forestille sig, hvad fødselsfotografier rummer. For mig har det været meget terapeutisk at se tilbage på mine fødselsfotografier og mindes alt det smukke ved min fødsel samt at se, hvor meget lægen i mit tilfælde arbejdede hårdt for, at jeg ikke skulle briste. Takket være mine fødselsfotografier/korte videoklip fra min fødselsfotograf er det sådan at jeg nu tænker tilbage på fødslen, som at det i mit tilfælde nok ikke kunne have været forhindret med store bristninger, nu det endte med en kopforløsning. Og vigtigst af alt husker jeg som sagt min fødsel for ALT andet end bristningerne, ikke mindst takket være det at have en doula at tale forløbet igennem med efterfølgende og mine fødselsfotografier at til at illustrere hele fødslens forløb.” (Maria, førstegangsfødende, 2021)

“We have looked at the videos and pictures from the birth and are really happy to have them, it quite literally adds a perspective! Thank you again for making those! ” (R & E, Copenhagen 2022 )