fødselsfotografi

Det bliver mere og mere almindelig at have en fødselsfotograf med til at dokumentere sit barns ankomst til verden. Begivenheden er for unik til at lade det op til tilfældigheder om billederne bliver taget eller ej.

Fotografiet kan være en særlig gave til minde om den unikke begivenhed i livet en fødsel er. Med en fødselsfotograf kan begge forældre være tilstede i fødslen – og på billederne efterfølgende.

Hvis man synes billeder er vigtige, men man samtidig føler at tilstedeværelsen af en professionel fotograf ved fødslen kan være grænseoverskridende, vil det være en god ide at have en fødselsfotograf med til fødslen.

En fødselsfotograf er en kvinde, som selv har født og har erfaringer og viden omkring fødselssituationer, fotografiske situationer og billedbehandling.

En fødselsfotograf forbereder og forventningsafstemmer altid med den gravide/parret inden fødslen.

En fødselsfotograf arbejder diskret, uden at gå i vejen for fagligt personale, uden at overtræde personlige grænser. Situationsfornemmelse er den vigtigste egenskab hos en fødselsfotograf.

En fødselsfotograf medbringer sit eget professionelle lydløse, diskrete udstyr til opgaven.

Fotografier fra fødslen kan bruges til at gennemgå fødselsforløbet efterfølgende.

Jeg tilbyder også gravidfotografi, nyfødt-mor fotografi samt Doula FOTO forløb. Foto sessioner kan finde sted i dit eget hjem, i mit foto studio i Valby, eller et andet sted i København efter aftale. Se ydelser og priser her