gravidfoto & fødselsfotografi

Jeg tilbyder gravidfotografi, fødselsfotografi og doula FOTO forløb. Fotografiet kan være en særlig gave til minde om den unikke begivenhed i livet en graviditet og fødsel er.

Graviditetsfotografering:

Gravidfotografering kan foregå i dit eget hjem hvilket giver god mening i forhold til at meget af fødslen højst sandsynligt kommer til at foregå her. En fotosession er nemlig en øvelse i at føle sig afslappet i sin egen krop samtidig med at der er andre som betragter dig. Du skal skabe dig dit eget føderum, hvor du føler dig godt tilpas og føler dig tryg.

Jeg tilbyder også gravidfoto på mit atelier i Valby, hvor der er mulighed for at eksperimentere med lys og opsætning af baggrunde. En gravidfotosession kan styrke tilknytningen til dit barn. Eller som en af mine klienter har udtalt: “Det var rart og afslappende, næsten som at have fået massage”.

Med gravidfotografi vil jeg gerne hylde ALLE slags kvindekroppe. Der er ikke ‘en “babybule” der er pænere end andre. Dette er meget meget vigtigt at vide og at huske på.

Jeg anbefaler gravidfotografering ca 4-6 uger før terminsdato, men det kan bestemt også være i graviditetsuge 38,39,40+ Jeg ser gravidfotografering som en kærlig og rolig  fødselsforberende aktivitet, som måske kan virke fødselsmodnende.

Send kærlighed til din egen krop og din baby gennem gravidfotografi.

Fødselsfotografering:

Det bliver mere og mere almindeligt at have en fødselsfotograf med til at dokumentere sit barns ankomst til verden. Begivenheden er for unik til at lade det op til tilfældigheder om billederne bliver taget eller ej.

Med en fødselsfotograf kan begge forældre være tilstede i selve fødslen – og begge forældre kan indgå på billederne af denne ‘once-in-a-lifetime’ rejse, hvor i hjælper jeres barn til verden.

Hvis man synes billeder er vigtige, men man samtidig føler at tilstedeværelsen af en professionel fotograf ved fødslen kan være grænseoverskridende, vil det være en god ide at kontakte en fødselsfotograf.

En fødselsfotograf er en kvinde, som selv har født og har erfaringer og viden omkring fødselssituationer, fotografiske situationer og billedbehandling.

En fødselsfotograf forbereder og forventningsafstemmer altid med den gravide/parret inden fødslen.

En fødselsfotograf arbejder diskret, uden at gå i vejen for fagligt personale, uden at overtræde personlige grænser. Situationsfornemmelse er den vigtigste egenskab hos en fødselsfotograf.

En fødselsfotograf medbringer sit eget professionelle lydløse, diskrete udstyr til opgaven.

Fotografier fra fødslen kan bruges til at gennemgå fødselsforløbet efterfølgende.

Jeg er uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Nammu Birth er medlem af Foreningen for Danske Fødselsfotografer. Følgende fotografier er naturligvist delt med samtykke fra alle parter