gravidfoto & fødselsfotografi

Fotografiet kan være en særlig gave til minde om den unikke begivenhed i livet en graviditet og fødsel er. Jeg tilbyder gravidfotografi, fødselsfotografi og Doula FOTO Forløb.

Graviditetsfotografering

Jeg tilbyder gravidfotografi i dit eget hjem i København K, Vesterbro, Frederiksberg, Sydhavn, Valby, Hvidovre, Carlsberg, Nørrebro, Østerbro, Nordhavn og andre steder i hovedstadsområdet.

Gravidfotografi med mig er en fødselsforberedende aktivitet. En gravidfotosession kan styrke tilknytningen til dit barn. Eller som en af mine klienter har udtalt: “Det var rart og afslappende, næsten som at have fået massage”.

Fødselsforberedende gravidfotografi i eget hjem giver god mening i forhold til at meget af fødslen højst sandsynligt kommer til at foregå her, med naturligt lys og i personlige omgivelser, men jeg tilbyder også gravidfoto på mit atelier i Valby, hvor der er mulighed for at eksperimentere med lys og opsætninger. Det kan også være at der er et særligt sted, måske i naturen, hvor du gerne vil forevige den tid, hvor baby bor og vokser inde i dig, og hvor i er på vej til at blive familie. Du er altid velkommen til at kontakt mig for en uforpligtende samtale, hvis du går og gør dig nogle tanker om at forevige den særlige tid.

Jeg anbefaler gravidfotografering ca 4-6 uger før terminsdato, men det kan bestemt også være tidligere eller i graviditetsuge 38,39,40. Hos mig er gravidfotografering en kærlig og rolig fødselsforberende aktivitet, som styrker tilknytning til baby, dit fødselsmod, og måske – hvis baby også er klar – kan sessionen virke fødselsmodnende da du kommer helt ned i tempo.

Send kærlighed til din egen krop og din baby gennem gravidfotografi.

Fødselsfotografering

Det bliver mere og mere almindeligt at have en fødselsfotograf med til at dokumentere sit barns ankomst til verden. Begivenheden er for unik til at lade det op til tilfældigheder om billederne bliver taget eller ej.

Jeg tilbyder fødselsfotografi i dit eget hjem i København K, Vesterbro, Frederiksberg, Sydhavn, Valby, Hvidovre, Carlsberg, Nørrebro, Østerbro, Nordhavn og på alle hospitaler hovedstadsområdet. Vi aftaler indbyrdes hvornår din fødselsfotograf skal indfinde sig, det kan være hjemme eller på hospitalet, det er op til dig.

Jeg er uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og doula fra Fødselsterapeuten Aps. Jeg er medlem af Foreningen for Danske Fødselsfotografer, som har lavet en fin film om fødselsfotografi, som du kan se nederst på denne side.

Med en fødselsfotograf kan begge forældre være tilstede i selve fødslen – og begge forældre kan indgå på billederne af denne ‘once-in-a-lifetime’ rejse, hvor i hjælper jeres barn til verden.

Hvis man synes billeder er vigtige, men man samtidig føler at tilstedeværelsen af en professionel fotograf ved fødslen kan være grænseoverskridende, vil det være en god ide at kontakte en fødselsfotograf.

En fødselsfotograf er en kvinde, som selv har født og har erfaringer og viden omkring fødselssituationer, fotografiske situationer og billedbehandling.

En fødselsfotograf forbereder og forventningsafstemmer altid med den gravide/parret inden fødslen.

En fødselsfotograf arbejder diskret, uden at gå i vejen for fagligt personale, uden at overtræde personlige grænser. Situationsfornemmelse er den vigtigste egenskab hos en fødselsfotograf.

En fødselsfotograf medbringer sit eget professionelle lydløse, diskrete udstyr til opgaven.

Fotografier fra fødslen kan bruges til at gennemgå fødselsforløbet efterfølgende.

Følgende fotografier er naturligvist delt med samtykke fra alle parter