Nammu Mother Services

MOTHERING THE MOTHER and other care-giving performances

Gravidmassage inkl. fodbad og Nammu Mother Oil

1 time, 650,- kr

Blid og afslappende massage med Nammu Mother Oil, som har en beroligende og blødgørende effekt. Nammu Mother Oil indeholder antioxidanter, vitaminer og fedtsyrer,  som kan forebygge hudens aldring og strækmærker. Massagen er nænsom og langsom med blide strøg, der fremmer oxytocin og velvære. Behandlingen vil give dig en dybere og roligere søvn. Regelmæssig gravid-massage reducerer stress-niveauet, og er med til at hæve din smertetærskel idet du vedligeholder din oxytocin-produktion.

Ydelsen kan også udføres som post-partum massage, en særlig treat til den nybagte mor. fordi hun fortjener det <3

Rebozo massage

1 time:  750,- kr

Rebozo er en massageform, hvor man bruger et sjal eller tørklæde til at svøbe den gravide og udføre vuggende bevægelser og stræk, som skaber balance og energi-flow hos den gravide. Rebozo-massagen kan løsne op for følelsesmæssige blokeringer og forebygger spændinger ved at muskulaturen i kernen af den gravides krop, og bækken bliver afspændt i dybden. Massagen øger blodgennemstrømningen og beroliger nervesystemet. Man øger og genskaber balancen gennem bevægelse. For det ufødte barn er det blid vandmassage, når fostervandet bliver sat i svingninger og bevæger sig omkring den spæde krop. Det stimulerer også den gravides barn til at lægge sig i en optimal stilling til fødslen.

Fødselsmodning

1 + 1/2 time , inkl. fodbad og Nammu Mother Oil: 950,- kr

Hjælp fødslen naturligt på vej. Behandlingen indeholder en indledende samtale og derefter fødselsmodnende rebozo, akupressur på fødder og underben, gravid-massage og aromaterapi. Altsammen med fokus på at fremme oxytocin, som er det hormon der hjælper din fødsel igang og som kan hæve din smertetærskel under fødslen. (fra uge 37)

Behandlingen kan også udføres som fertilitets-booster. Afspænding, ro, tryghed og velvære giver kroppen gode oplevelser og hjælper hormonbalancen til at normaliseres. Hvis mængden af stresshormoner i blodet konstant er for højt påvirker det fertiliteten. Samtaleterapi, fertilitetsmassage, rebozo og akupressur kan muligvis fremme dine chancer for en blivende graviditet.

Oxytocin pakken

3×90 minutter, 1.950,- kr. inkl. Nammu Mother Salt/scrubs/oils.

3 behandlinger med fodbad, fodmassage, rebozo, massage og/eller fødselsterapeutsamtale om det, der rører sig i dig som kommende mor/nyfødt mor. Anbefales som fødselsmodning (fra uge 37), post-partum velvære treat til kvinden, der lige er blevet mor, og som fertilitets-booster til kvinden, som er på vej til at blive gravid.

Postpartum rebozo lukning

1.800 kr

Postpartum lukning er et blidt ritual, hvor jeg bruger samtaleterapi og massage med naturens remedier til at rense og hele kvindens krop og sjæl. Jeg bruger dereftet rebozo- tørklæder til at svøbe den ‘nyfødte mor’ og udføre stræk, som ‘lukker’ kvindens krop efter fødslen. Sessionen varer ca 2,5 timer og inkluderer behandling med Nammu Mother Salt og Nammu Mother Scrub samt Nammu Mother Tea og Nammu Mother Rinse lavet specifikt til anledningen. Rebozolukning er en rituel handling hvor man hylder kvindens krop og markerer første gang efter fødslen, hvor hun får tid til at mærke sig selv og løsner sig en smule mere fra baby. Derfor skal der være en person du er tryg ved, der passer din nyfødte baby imens. Det kan være en fordel at have en partner med til at udføre ceremonien i samarbejde med mig; Det kan være din fødselspartner, medforælder, din bedste veninde, din søster, eller måske din mor. Jeg anbefaler rebozolukning ca 2-3 uger postpartum eller 40 dages postpartum, men det kan også sagtens være senere. En rebozo luknings ceremoni kan hele et gammelt fødselstraume.