gravidfotografi

Fotografiet kan være en særlig gave til minde om den unikke begivenhed i livet en graviditet og fødsel er.

Gravidfotografi med mig er en fødselsforberedende aktivitet; Du giver opmærksomhed til din egen krop og jeg holder rum for dig. En gravidfotosession kan styrke tilknytningen til dit barn. Eller som en af mine klienter har udtalt: “Det var rart og afslappende, næsten som at have fået massage”.

Fødselsforberedende gravidfotografi i eget hjem giver god mening i forhold til at meget af fødslen højst sandsynligt kommer til at foregå her, med naturligt lys og i personlige omgivelser. Det kan også være at der er et særligt sted, måske i naturen, hvor du gerne vil forevige den tid, hvor baby bor og vokser inde i dig, og hvor i er på vej til at blive familie. Du er altid velkommen til at kontakt mig for en uforpligtende samtale, hvis du går og gør dig nogle tanker om at forevige den særlige tid.

Jeg anbefaler gravidfotografering i graviditetsuge 31-35 men det kan bestemt også være tidligere eller helt henne i graviditetsuge 38,39,40. Hos mig er gravidfotografering en kærlig og rolig fødselsforberende aktivitet, som styrker tilknytning til baby, dit fødselsmod, og måske – hvis baby også er klar – kan sessionen virke fødselsmodnende da du kommer helt ned i tempo.

Send kærlighed til din egen krop og din baby gennem gravidfotografi.

Jeg tilbyder gravidfotografi i dit eget hjem i København K, Vesterbro, Frederiksberg, Sydhavn, Valby, Hvidovre, Carlsberg, Nørrebro, Østerbro, Nordhavn og andre steder i hovedstadsområdet.

Jeg tilbyder gravidfotografi, fødselsfotografi og et særligt Doula FOTO Forløb, som også inkluderer nyfødt baby fotografi.