velkommen

Jeg tilbyder doula forløb, personlig fødselsforberedelse, doula til din fødsel, rebozo massage samt fødselsfotografi, gravid -og nyfødt mor fotografi.

Jeg bor i Valby i København og rykker ud til fødsler i hele hovedstadsområdet.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

COVID-19: Nammu Birth følger myndighedernes anbefalinger. Alle ydelser foregår enten online, ude i naturen eller hjemme hos dig. Jeg bærer mundbind og holder afstand. I min hverdag ser jeg generelt et meget begrænset antal mennesker og derfor kan du trygt invitere mig ind i dit hjem. For en sikkerheds skyld lader jeg mig altid teste inden fremmøde.

I øjeblikket må man kun have 1 pårørende med på hospitalet. Vær opmærksom på at meget af fødslen foregår hjemme, og at en fødselsterapeut/doula kan være til stor støtte og gavn for parret i denne fase af fødslen, hjælpe jer sikkert afsted til hospitalet når tiden er inde samt at følge op på jer efter fødslen i den første tid med baby. Det er også i jeres eget hjem at i kan få taget nogle smukke billeder af denne unikke begivenhed hvor i er på vej til at blive familie.

Jeg tilbyder et gratis og uforpligtende møde online, hvor vi får klarlagt hvordan jeg vil kunne hjælpe dig i denne særlige tid under COVID-19.